logo-groot

Annaly - Akoestisch gitaar

Mijn naam is Annaly Vos-Leusink en ik ben 24 jaar oud. Op 27 augustus 2015 ben ik met Lennard Vos getrouwd. Wij wonen in Elburg. In het dagelijks leven ben ik docent Duits en werk ik op het Nuborgh College Lambert Franckens. Ik geef daar les aan de havo- en vwo-onderbouw. Op zondag bezoek ik de geloofsgemeenschap Luctor Et Emergo. In deze gemeenschap ben ik opgegroeid. Daar begeleid ik, samen met een combo, de diensten. 

Toen ik ongeveer 8 jaar oud was, begon ik met gitaarspelen. Ik ben toen begonnen met het spelen van klassieke muziek en daar kreeg ik ook les in. Later ben ik van klassieke muziek naar popmuziek overgestapt. Naast mijn overstap naar een andere muziekstroming ruilde ik mijn Spaanse gitaar ook in voor een semi-akoestische gitaar. Tot op heden krijg ik les in popmuziek. 

De teksten die we spelen vind ik erg aansprekend. Zowel gelovigen en niet-gelovigen kunnen iets uit de muziek halen, dat hem of haar aanspreekt. Het zijn de situaties waar we allemaal weleens in terecht zijn gekomen en daardoor zijn ze voor mij ook erg herkenbaar. 

God heeft mij dit talent gegeven en ik vind het belangrijk om daar iets mee te doen. Ik vind het mooi om door mijn gitaarspel de boodschap te versterken. 

Een mooi citaat over muziek vind ik van H.C. Anderson. Hij zegt het volgende:

‘’Waar woorden te kort schieten, spreekt de muziek’’. 

Het is niet altijd mogelijk om alles in woorden te vatten. Juist dan kan de muziek wel juist dat gevoel weergeven. Met mijn muziek wil ik mensen raken en de boodschap van het liedje versterken. Het maken van muziek geeft mij ontspanning en helpt mij om dingen een plek te geven. Gevoelens kun je niet altijd in woorden uitdrukken, maar deze kun je wel in de muziek vormgeven. Het is mijn doel om de boodschap, muzikaal zo goed mogelijk weer te geven. 

Volg MariekeMuziek

© MariekeMuziek  |  Privacy statement