logo-groot

Matthias - Drums en percussie

Ik ben 28 jaar en woon in Veenendaal. Sinds december 2017 ben ik fulltime inzetbaar als drummer en percussionist. 

Ik ben op mijn 5e begonnen met drummen, ritme gevoel zat er al vanaf kleins af aan bij mij in.

Vanaf mijn 8ste ben ik les gaan volgen en op mijn 9de heb ik mijn eerste optreden gedaan en op mijn 14e ben ik begonnen met drummen in de kerk. 

Nu een aantal jaren later speel ik nog steeds met veel passie en vind ik het heerlijk om mijzelf muzikaal uit te dagen.

De liedjes die we spelen, spreken mij aan omdat de teksten vaak zo herkenbaar zijn uit mijn eigen leven. Ze zijn geschreven in de mooie en moeilijke tijden van het leven, hierdoor raken ze mij persoonlijk ook erg.

Muzikaal spreekt het mij erg aan, want we maken de arrangementen samen als band, hierdoor kunnen we er zoveel creativiteit & mooie muzikale dingen inleggen en rondom de tekst de dynamiek en de sfeer in het nummer bepalen. Dat vind ik ontzettend gaaf, hierdoor komen de de mooie pure liedteksten nog meer binnen. Ik geniet hier enorm van!

Ik vind het geweldig om muziek te maken tot eer van God. 

Voor mij is muziek maken een manier om dichter bij God te zijn en zijn aanwezigheid te ervaren tijdens het spelen. 

Ik wil een instrument zijn in Gods hand en met de talenten die ik van Hem heb gekregen andere mensen tot zegen zijn!

Naast drummer en percussionist bij MariekeMuziek ben ik inzetbaar voor o.a. trouwdiensten, conferenties, evenementen en studio opnames, sessies & projecten.

Wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op mijn website: www.talentvoorhem.org of mijn Facebook pagina: M Blokzijl Muziek 

Daarnaast ben ik de vaste drummer van Gospelkoor Revelation uit Veenendaal en begeleid ik nog een aantal andere koren. Ook ben ik drummer in de Evangeliegemeente de Regenboog in Veenendaal en speel ik bij andere gemeentes als zij een drummer nodig hebben.

Volg MariekeMuziek

© MariekeMuziek  |  Privacy statement