logo-groot

Marieke - Zang

Ik ben Marieke Sleurink, woon in Harderwijk, getrouwd met Bouke en we hebben 3 kinderen. Zo lang als ik weet hou ik al van zingen. De eerlijkheid gebied te zeggen dat ik ook gewoon enorm van optreden geniet. Ik breng graag iets moois waar mensen dan weer naar kijken/luisteren. Het is een voorrecht dat dat samen mag vallen met muziek maken voor God! 

Tussen de leeftijd van 16 en 18 jaar oud probeerde ik af en toe wat liedjes te schrijven. Toen ik mijn man Bouke leerde kennen, stopte dit een beetje: hij was van alle markten thuis en haalde me met elk instrument ruimschoots in… 

Sinds 2015 ben ik weer bevestigd in het liedschrijven. Eerst schoorvoetend, maar nu met overtuiging schrijf ik liedjes over de dingen die ik mee maak in mijn leven. 

In het najaar van 2018 ben ik een band bij elkaar gaan zoeken en is MariekeMuziek ‘on stage’. 

Ik hou ervan om met elkaar ‘het leven te delen’ en dat is wat ik met MariekeMuziek graag doe. Het is fantastisch om zo’n fijne band om me heen te hebben. Samen maken we de muziek nog weer mooier en komen er creatieve ideeen. 

Naast muziek, ben ik voor mijn werk ook met theater bezig. Ik hou enorm van kunst; van het uiting geven aan gedachten en gevoelens door ze te verbeelden, te verwoorden of te verklanken. Creativiteit is eindeloos en dat linkt voor mij zo aan wie God is. Als Hij de grote “Ik Ben” is, dan is het onze taak om in Hem te ‘zijn’. Daarvan wil ik zingen!

Zing en beweeg,
vecht en huil en geef.
Open je hart, vertel wat in je leeft.
Hou je niet in, niet groot, niet klein, niet stil,
zing voor Mij

     Uit het lied Zing! –  MariekeMuziek 2018

Volg MariekeMuziek

© MariekeMuziek  |  Privacy statement