logo-groot

Matthias Blokzijl - Drums en percussie

Ik ben Matthias Blokzijl en ik woon in Veenendaal. 

Op mijn 5e ben ik begonnen met drummen, ritme gevoel zat er al vanaf kleins af aan bij mij in. Vanaf mijn 8ste ben ik les gaan volgen en op mijn 9de heb ik mijn eerste optreden gedaan en op mijn 14e ben ik begonnen met drummen in de kerk. Ik heb drumles van Peter Dijkstra gehad (bekend van o.a. Sela) en nu krijg ik les van Joël Slagtand (o.a. bekend van Reyer). Nog steeds speel ik met veel passie en vind ik het heerlijk om mijzelf muzikaal uit te dagen. Sinds oktober 2018 ben ik de vaste drummer bij MariekeMuziek.

De liedjes die we spelen, spreken mij aan omdat de teksten vaak zo herkenbaar zijn uit mijn eigen leven. Ze zijn geschreven in de mooie en moeilijke tijden van het leven, hierdoor raken ze mij persoonlijk ook erg.

Muzikaal spreekt het mij erg aan, want we maken de arrangementen samen als band, hierdoor kunnen we er zoveel creativiteit & mooie muzikale dingen inleggen en rondom de tekst de dynamiek en de sfeer in het nummer bepalen. Dat vind ik ontzettend gaaf, hierdoor komen de mooie pure liedteksten nog meer binnen. Ik geniet hier enorm van!

Ik vind het geweldig om muziek te maken tot eer van God. 

Voor mij is muziek maken een manier om dichter bij God te zijn en zijn aanwezigheid te ervaren tijdens het spelen. 

Ik wil een instrument zijn in Gods hand en met de talenten die ik van Hem heb gekregen andere mensen tot zegen zijn!

Naast drummer en percussionist bij MariekeMuziek ben ik inzetbaar voor o.a. trouwdiensten, kerk- en jeugddiensten, conferenties, evenementen, studio opnames, sessies & projecten.

Wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op mijn website: www.mblokzijlmuziek.nl of mijn Facebook pagina: M Blokzijl Muziek 

Volg MariekeMuziek

© MariekeMuziek  |  Privacy statement